Om Henrik Boye

Om Henrik Boye

Henrik Boye har været medlem af den danske sporvognsforening Sporvejshistorisk Selskab (SHS) siden 1975. Han har rejst verden rundt for at tage billeder af sporvogne og letbaner siden 1980. De sidste mange år har han besøgt cirka 25 sporvognsbyer om året.

I disse år bygges der mange nye sporvognsystemer verden over. Alene i Danmark får tre byer sporvognskørsel i disse år. I Europa er det næsten kun Albanien og Island som ikke har en eneste by med sporvognsdrift. Sporvogne er dermed en meget udbredt transportform.

Jeg håber at siderne kan give inspiration til at besøge en sporvognsby da den bedste måde at se og føle en by er fra en sporvogn. Sporvogne er det bedste kollektive transportmiddel da sporvogne kommer hurtigere frem og kan indeholde langt flere personer end busser. På Sporvejshistorisk Selskab (SHS) kan man læse mere om deres rejser til sporvognsbyer.

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer (ris/ros) til hjemmesiden, så send dem til mig. Jeg modtager også meget gerne dine sporvognsbilleder og fremviser dem her på siden. Hvis du ønsker at bruge nogen af sporvognsbillederne, vil jeg gerne have besked først.

Kontaktoplysninger

Henrik Boye
Vognmarken 9
6200 Aabenraa
DK - Danmark
hb@sporvognsrejser.dk

Sidst opdateret: 16. september 2021.

© 2004-2021: Henrik Boye

Tysklands flag

Storbritanniens flag

Følg Sporvognsrejser på Facebook

SPORVOGNSREJSER
Sporvognsrejser logo